Opinion No. 93‑386
December 20, 1993

The Honorable David R. Malone

State Senator

P.O. Box 1048

Fayetteville, AR  72702‑1048

Dear Senator Malone:

This is in response to your request for an opinion on the following question:

On a commercial construction project on which a licensed general contractor furnishes all materials to be used in construction and the general contractor enters into a contract with a subcontractor to provide labor only at a contract price less than $20,000.00, must the cost of materials furnished by the general contractor be included in determining whether the subcontractor must be licensed under Ark. Code Ann. § 17‑22‑101?

I have attached for your review a copy of Opinion No. 92‑223, in which I concluded that the answer to this question is "yes."

The foregoing opinion, which I hereby approve, was prepared by Assistant Attorney General Catherine Templeton.

Sincerely,

WINSTON BRYANT

Attorney General
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