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The Honorable J.L. "Jim" Shaver, Jr.

State Representative

P. O. Box 592

Wynne, AR  72396

Dear Representative Shaver:

This is in response to your request for an opinion on the following question:

Does serving on a state college or university board fall within the prohibition of "other appointive office" as used in A.C.A. § 14‑201‑105(c), which provides:

No member of the commission shall hold any elective or other appointive office under the municipal, county, state or federal government while a member of the commission.

It is my opinion that the answer to this question is "yes," assuming that § 14‑201‑105 (Cum. Supp. 1991) applies to the particular municipal water commission in question.  This was the conclusion reached in Attorney General Opinion 92‑358, a copy of which is enclosed.  The basis for this conclusion is fully set forth in Opinion 92‑358.

The foregoing opinion, which I hereby approve, was prepared by Assistant Attorney General Elisabeth A. Walker.

Sincerely,

WINSTON BRYANT

Attorney General
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