Opinion No. 91-004

January 25, 1991

Charles L. Robinson, CPA 

Legislative Auditor 

State Capitol Room 122 

Little Rock, AR 72201

Dear Mr. Robinson:

This is in response to your request for an opinion on the following questions:

         1.  May a school district pay certified

         teachers who have been called to active

         duty by the United States military for

         fifteen (15) days as provided by Ark.

         Code Ann. §6-17-306?

         2.  May a school district pay certified

         teachers who have been called to active

         duty by the United States military for a

         period longer than fifteen (15) days?

Please note that I have enclosed a copy of Attorney General Opinion Number 90-330 which I believe fully addresses the questions posed in your request.

The foregoing opinion, which I hereby approve, was prepared by Deputy Attorney General Elisabeth A. Walker.

Sincerely, 

WINSTON BRYANT 

Attorney General
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